Handelsbetingelser

Alle henvendelser vedrørende bestillinger foretaget på www.sillebeck.dk henvises til:
E-mail: sille@sillebeck.dk

Priser

Alle priser er angivet i Danske Kroner, excl. leveringsomkostninger.

Levering

Vi tilstræber at pakke og sende alle ordrer indenfor 1-3 hverdage, hvis bogen er på lager.

Betaling

Hos Sillebeck.dk kan du betale med Visa, Mastercard og Maestro.

Fragtpriser

Du kan vælge selv at hente din bog hos os i Slagelse eller Odense. I dette tilfælde skal du ikke betale fragt.

Ellers sendes dine vare med DAO, og vi opkræver i den forbindelse kr. 32,00, og der sendes til en pakkeboks.

Fortrydelsesret

Hos Sillebeck.dk har du 14 dages returret. Du bedes kontrollere bogen ved modtagelse. Har du ved bestilling valgt at du selv vil afhente bogen, skal du være klar over at din 14 dages returret starter den dag du bestiller bogen, og IKKE den dag du henter den.

Hvis du har brudt plastik-emballage om bogen, bortfalder din returret.

Er pakken eller bogen beskadiget når du modtager den, bedes du straks anmelde dette på mail til sille@sillebeck.dk.
Du afholder selv udgiften til fragt.

Ved returnering af en bog, returneres penge til det betalingskort du benyttede i forbindelse med ordren.

Ifølge købeloven har du 2 års reklamationsret regnet fra modtagelsesdatoen.

Returadresse

Bogen skal returneres til nedenstående adresse. Eventuelle spørgsmål vedrørende returnering bedes henvendt til sille@sillebeck.dk

Du skal returnere bogen til:
Sillebeck.dk
Stikkelsbærvej 4
4200 Slagelse

Der kan IKKE returneres til en pakkeshop, og afhentning vil i så fald være for egen regning.

Forbehold

Sillebeck.dk tager forbehold for tryk- og tastefejl 

Persondatapolitik

For at du kan handle med sillebeck.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, postnr., by, telefonnummer og e-mail adresse. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos sillebeck.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi indsamler personoplysninger via vores website og ved telefonisk eller personlig henvendelse, med henblik på at indgå og opfylde aftalen med dig, om varen du modtager fra sillebeck.dk

Det er kun indehaveren af sillebeck.dk, der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysninger afgivet til sillebeck.dk videregives ikke til tredjemand med mindre dette er nødvendigt for at opfylde den aftale vi har med dig som kunde, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig, hvilket formål de anvendes til, hvem oplysningerne evt. videregives til, og hvortil oplysningerne stammer, såfremt de ikke er afgivet af dig selv. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til sillebeck.dk.

Sillebeck.dk forbeholder sig ret til løbende at ændre og opdatere vores persondatapolitik, hvorfor der opdateres her på hjemmesiden.
Kortoplysninger opbevares IKKE hos sillebeck.dk, men hos vores eksterne leverandør Quickpay, og sillebeck.dk har ikke adgang til dine fulde kortoplysninger.

Kontaktinformation

Sille Kjærgaard Beck
E-mail: Sille@sillebeck.dk